top of page

vr 31 mrt

|

Gouda

Expo | Marius Boer

De vrije werken van Marius staan erom bekend het menselijk lichaam in beeld te brengen met een spel van licht en schaduw. Met moderne dans, ballet en yoga als inspiratiebronnen en een voorliefde voor zwart-wit fotografie, is hij altijd trouw gebleven aan zijn passie en eigen stijl.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Expo | Marius Boer
Expo | Marius Boer

Tijd en locatie

31 mrt 10:00 – 17:00

Gouda, Stationsplein 8, 2801 AK Gouda, Netherlands

Over het evenement

Marius Boer, geboren in Utrecht bracht zijn vroege jeugd door in Gouda.

Op zijn achttiende verjaardag kreeg hij zijn eerste camera en sindsdien is de fotografie een constante factor in zijn leven.

Als freelance fotograaf is hij actief in de categorieën Lifestyle, portret, autonoom werk en geeft workshops in zijn Bleiswijkse studio.

Daarnaast heeft hij in de loop der jaren een omvangrijke collectie zwart-wit opnames opgebouwd en geëxposeerd.

De vrije werken van Marius staan erom bekend het menselijk lichaam in beeld te brengen met een spel van licht en schaduw.

Met moderne dans, ballet en yoga als inspiratiebronnen en een voorliefde voor zwart-wit fotografie, is hij altijd trouw gebleven aan zijn passie en eigen stijl. Met behulp van lichtinstallaties en accessoires – vormen van verschillende materialen – versterkt hij het vastgelegde beeld. Schaduw is hierbij een bepalende factor.

Marius maakt ook in opdracht yogafoto’s en opnames in de stijl van zijn vrije werk.

Verzoeken in deze worden als gezamenlijke uitdaging aanvaard waarbij sleutelwoorden als integriteit en vertrouwen de basis zijn.

De complete collectie vrij werk is te vinden op Instagram marius.boer en is in gelimiteerde oplage als print te koop.

www.mariusboerfotografie.nl

Deel dit evenement

bottom of page