top of page

di 11 apr

|

Gouda

Workshop | Argentijnse Tango

Leer en inspireer. Geef en Neem. Ontwikkel jezelf en sta met trots. Ontmoet anderen. Improviseer! Speel! Leer de Argentijnse tango!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop | Argentijnse Tango
Workshop | Argentijnse Tango

Tijd en locatie

11 apr 19:30 – 21:30

Gouda, Stationsplein 8, 2801 AK Gouda, Netherlands

Over het evenement

De oorsprong van de Argentijnse Tango ligt aan de oevers van de Rio de la Plata in Buenos Aires en Montevideo waar halverwege de 19e eeuw de dans en muziek van slavennakomelingen zich vermengde met die van seizoensarbeiders en migranten uit Europa. Uit deze mengelmoes van culturen en het delen van hun heimwee, verdriet en liefde ontstond de Argentijnse Tango. 

Dompel je onder in de prachtige muziek en de magie van een omhelzing. Vind connectie zonder woorden. Beweeg met vertrouwen. Leer en inspireer. Geef en Neem. Ontwikkel jezelf en sta met trots. Ontmoet anderen. Improviseer! Speel! Leer de Argentijnse tango! 

In april 2023 start het nieuwe lesseizoen met een gratis proefleswaar je op een informele manier kan kennismaken met de docenten en de dans in al haar facetten. Aan deze proefles zijn geen kosten verbonden. In de beginnerscursus laten Kim & Mark je kennismaken met verschillende basistechnieken en vormen van Tango. Op een speelse manier werken ze aan techniek, muzikaliteit en breiden ze je vaardigheden op de dansvloer uit.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Workshop | Argentijnse Tango

    € 0,00

    € 0,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page