top of page
< Back

Lezing | Bouwen aan de Toekomst

12 oktober 2023

18.00 - 20.00

Lezing | Bouwen aan de Toekomst

Bouwen aan de toekomst is een reeks van 6 interactieve lezingen voor jongvolwassenen. Goudse organisaties laten ons zien hoe zij ondernemen en een maatschappelijke bijdrage leveren aan de hand van Sustainable Development Goals (duurzaamheidsdoelstelling 2030).

Al sparrend ga je zien hoe jij invloed kan hebben op de toekomst.

We denken allemaal wel eens aan de toekomst, maar denk jij ook wel eens na over hoe we voor een duurzame toekomst kunnen zorgen? Wat we nu doen heeft effect op later en samen met Goudse partners zullen we in 6 interactieve lezingen een beeld schetsen over wat er in Gouda aan mogelijkheden zijn om je als individu/in teamverband in te zetten. Tijdens de avond is er een lezing, een diner en daarna een activiteit om onze meningen en ideeën te delen.

Over de organisator

Samen voor goud

Website :

Email :

Bij Samen voor Goud investeren we in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Dit doen we door een combinatie van maatschappelijke betrokkenheid, community building en trainingen. We helpen mensen om buiten hun bubbel te kijken, omdat we geloven dat de wereld een betere plek wordt met wat meer wederzijds begrip. Centraal in ons werk staan sociale betrokkenheid, openheid en plezier.

bottom of page